Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 20 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: D2na
Baked Parmesan Chicken
Why fry chicken cutlets when you can enjoy an even tastier oven-baked version?
Ingredienti
Preparazione
- Pre-heat oven to 425 °F (210 °C) and coat a baking sheet with cooking spray.
- Whisk the egg with the water in a shallow dish.
- Combine the pine nuts, bread crumbs and seasoning in another shallow dish.
- Dip the chicken into the egg and then the nut mixture.
- Arrange on the prepared baking sheet and coat with cooking spray.
- Bake for 10 minutes.
- Turn over the breasts and top each with marinara sauce and some of the cheese.
- Bake for 5 to 10 minutes longer or until the cheese has melted and the chicken is cooked through.
422 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
So Yummy! I loved the mix of pine nutes and bread crumbs.
06 apr 12 da utente: Jreg96
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very easy and delicious!
12 set 11 da utente: sk1129
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This was amazing. I loved it!
13 ago 11 da utente: Caitwald
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 467 calorie in 1 porzione di Baked Parmesan Chicken.
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Divisione Calorie: 45% gras, 18% carb, 36% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1954 kJ
23%
467 kcal
Grassi
23,88g
34%
Grassi Saturi
3,347g
17%
Grassi Monoinsaturi
3,882g
Grassi Polinsaturi
6,064g
Carboidrati
21,9g
8%
Zuccheri
9,49g
11%
Fibra
4,6g
Proteine
43,27g
87%
Sale
1,28g
21%
Colesterolo
133mg
Potassio
154mg
8%
Divisione Calorie:
Carboidrati (19%)
Grassi (45%)
Proteine (36%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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