Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Terrific chicken stir-fry that can use any vegetables you like.
Ingredienti
Preparazione
- Sauté garlic and onion in olive oil for 3-5 minutes.
- Add sliced chicken to pan and cook until no longer pink.
- Add green pepper, red pepper, chili pepper, and chicken stock.
- Cook until vegetables are at a consistency that you prefer.
- In small bowl mix cornstarch with soy sauce.
- Add soy sauce mixture to stir fry stir, sauce will thicken.
- Serve over brown rice.
175 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Quick and easy, great flavor!
27 feb 08 da utente: Magadin
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 191 calorie in 1 porzione di Spicy Chicken Stir-Fry.
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Divisione Calorie: 27% gras, 29% carb, 44% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
800 kJ
10%
191 kcal
Grassi
5,75g
8%
Grassi Saturi
0,946g
5%
Grassi Insaturi
0,018g
Grassi Monoinsaturi
3,574g
Grassi Polinsaturi
0,808g
Carboidrati
13,88g
5%
Zuccheri
3,56g
4%
Fibra
1,6g
Proteine
20,68g
41%
Sale
2,80g
47%
Colesterolo
44mg
Potassio
411mg
21%
Divisione Calorie:
Carboidrati (29%)
Grassi (27%)
Proteine (44%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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