Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 20 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Spuntini
Colazione
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Veggie egg cups for breakfast.
Ingredienti
Preparazione
- Sauté onion and zucchini in olive oil for about 3 minutes. Add in spinach and cook until just wilted.
- Beat eggs with a couple tablespoons of water.
- Spray a muffin tin with non-stick cooking spray. Divide veggie mixture among 6 cups. Evenly pour eggs into 6 cups.
- Bake at 350 °F (175 °C) for 25 minutes or until set.
115 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Makes too many muffins because it's eggs doesn't keep well. Also, crunchy on the outside and soft on the inside.
14 nov 19 da utente: KSPerry
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 173 calorie in 1 porzione di Egg Muffins.
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Divisione Calorie: 60% gras, 10% carb, 30% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
722 kJ
9%
173 kcal
Grassi
11,63g
17%
Grassi Saturi
3,234g
16%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
5,105g
Grassi Polinsaturi
1,223g
Carboidrati
4,12g
2%
Zuccheri
1,58g
2%
Fibra
1g
Proteine
13,07g
26%
Sale
0,40g
7%
Colesterolo
370mg
Potassio
92mg
5%
Divisione Calorie:
Carboidrati (10%)
Grassi (60%)
Proteine (30%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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