Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: Arita
Asian Chicken and Vegetables Salad
A good recipe for Weight Watchers.
Ingredienti
Preparazione
- Rinse the vegetables under cold water until thawed; drain and blot well.
- Toss in a bowl with the chicken (cooked, cubed, boneless, skinless).
- In another bowl, mix seasoned rice vinegar, soy sauce, sesame oil, and red chili sauce to taste.
- Pour over the salad and toss to combine.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 542 calorie in 1 porzione di Asian Chicken and Vegetables Salad.
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Divisione Calorie: 47% gras, 21% carb, 32% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
2268 kJ
27%
542 kcal
Grassi
28,68g
41%
Grassi Saturi
4,272g
21%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
11,138g
Grassi Polinsaturi
11,799g
Carboidrati
28,62g
11%
Zuccheri
7,95g
9%
Fibra
8,9g
Proteine
43,11g
86%
Sale
7,85g
131%
Colesterolo
82mg
Potassio
594mg
30%
Divisione Calorie:
Carboidrati (21%)
Grassi (47%)
Proteine (32%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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