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Produce:
1 porzione(i)
Tipo di Pasto:
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Voto:
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da utente: Arita

Asian Chicken and Vegetables Salad

A good recipe for Weight Watchers.

Ingredienti

Preparazione

  1. Rinse the vegetables under cold water until thawed; drain and blot well.
  2. Toss in a bowl with the chicken (cooked, cubed, boneless, skinless).
  3. In another bowl, mix seasoned rice vinegar, soy sauce, sesame oil, and red chili sauce to taste.
  4. Pour over the salad and toss to combine.
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Riepilogo Nutrizionale:

Ci sono 542 calorie in 1 porzione di Asian Chicken and Vegetables Salad.
Divisione Calorie: 47% gras, 21% carb, 32% prot.

Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
per porzione
% AR*
Energia
2268 kJ
27%
542 kcal
Grassi
28,68g
41%
Grassi Saturi
4,272g
21%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
11,138g
Grassi Polinsaturi
11,799g
Carboidrati
28,62g
11%
Zuccheri
7,95g
9%
Fibra
8,9g
Proteine
43,11g
86%
Sale
7,85g
131%
Colesterolo
82mg
Potassio
594mg
30%
* Assunzioni di riferimento di un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
27%
di GDA*
(542 cal)
27% GDA
Divisione Calorie:
 
Carboidrati (21%)
 
Grassi (47%)
 
Proteine (32%)

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