Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Colazione
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: rabbit2976
Ricotta and Fresh Herb Frittata
An absolutely delicious dish that's very easy to make.
Ingredienti
Preparazione
- Heat oil in a 9" non-stick skillet over medium heat.
- Add remaining ingredients to hot skillet; stir occasionally with a wooden spoon until eggs are set and only the surface is runny, about 3 minutes.
- Flip frittata out onto a plate so browned side is face-up. Slide frittata back into skillet and cook until second side is slightly browned, about 3 minutes more. (Note: If you do not want to flip the frittata, you can finish cooking it in the oven using an ovenproof skillet. Broil until slightly browned, about 2 to 3 minutes.)
- Slide frittata out of pan and cut into 8 wedges; serve immediately.
- Note: you can leave out the Canadian bacon to make it a vegetarian meal.
298 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
Without the bacon, definetly suitable for the GI diet.
22 nov 10 da utente: oceanroses
|
Yummy and easy. You could tailor to your own tastes.
03 mar 10 da utente: shawneliz
|
It was very tasty. I added some leftover steamed broccoli to mine.
02 mar 10 da utente: twytie2
|
Sounds good, will try it!
30 nov 07 da utente: Lotus
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Secondi Piatti
Colazione
Pranzo
Ultime Ricette
Una ricetta deliziosa e ipocalorica, perfetta per la colazione e la merenda.
|
Sano, delizioso e gommoso.
|
Ricetta veloce, semplice e facile.
|
Dessert gommoso e delizioso o come spuntino.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 264 calorie in 1 porzione di Ricotta and Fresh Herb Frittata.
|
|
Divisione Calorie: 73% gras, 5% carb, 21% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1104 kJ
13%
264 kcal
Grassi
21,39g
31%
Grassi Saturi
7,315g
37%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
9,639g
Grassi Polinsaturi
2,253g
Carboidrati
3,45g
1%
Zuccheri
0,66g
1%
Fibra
0,5g
Proteine
14,02g
28%
Sale
0,76g
13%
Colesterolo
239mg
Potassio
228mg
11%
Divisione Calorie:
Carboidrati (6%)
Grassi (73%)
Proteine (21%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|