Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 35 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Very flavorful alternative to black beans and rice. Quinoa is a nutty grain from South America.
Ingredienti
Preparazione
- Heat oil in a saucepan over medium heat. Cook and stir onion and garlic until lightly browned, about 10 minutes.
- Mix quinoa into onion mixture and cover with water. Season with cumin, cayenne pepper, salt, and pepper. Bring the mixture to a boil. Cover, reduce heat, and simmer until quinoa is tender and broth is absorbed, about 20 minutes.
- Stir corn and black beans into the saucepan, and continue to simmer until heated through, about 5 minutes.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 99 calorie in 1 porzione di Quinoa & Black Beans.
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Divisione Calorie: 16% gras, 69% carb, 15% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
413 kJ
5%
99 kcal
Grassi
1,87g
3%
Grassi Saturi
0,26g
1%
Grassi Monoinsaturi
0,787g
Grassi Polinsaturi
0,585g
Carboidrati
17,76g
7%
Zuccheri
1,24g
1%
Fibra
3g
Proteine
3,79g
8%
Sale
0,38g
6%
Colesterolo
0mg
Potassio
156mg
8%
Divisione Calorie:
Carboidrati (69%)
Grassi (16%)
Proteine (15%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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