Tempo di Preparazione: 5 min
Tempo di Cottura: 15 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Quick, easy and yummy.
Ingredienti
Preparazione
- Heat oil in a large, nonstick frying pan or wok over medium-high heat. Add ginger powder and stir for 1 minute.
- Add the broccoli slaw to the pan, and turn up the heat a little. Stir-fry the vegetables for 4 to 5 minutes. Cook them long enough to darken in color without losing their crunchiness.
- Turn the heat down to medium, and stir in the pork, soy sauce, hoisin sauce, red pepper flakes and cashews. Continue cooking moo shu for another 2 minutes to heat through. Serve over rice.
39 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Makes 6 - 3/4 cup servings
17 set 14 da utente: lettygaylor
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 236 calorie in 1 porzione di Moo Shu Pork.
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Divisione Calorie: 37% gras, 36% carb, 27% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
988 kJ
12%
236 kcal
Grassi
9,75g
14%
Grassi Saturi
2,037g
10%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
2,593g
Grassi Polinsaturi
0,944g
Carboidrati
21,13g
8%
Zuccheri
15,84g
18%
Fibra
2,7g
Proteine
16,13g
32%
Sale
2,61g
43%
Colesterolo
35mg
Potassio
196mg
10%
Divisione Calorie:
Carboidrati (36%)
Grassi (37%)
Proteine (27%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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