Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 20 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: lettygaylor
Carne Molida con Papas (Ground Beef with Potatoes)
This makes a great filling for burritos.
Ingredienti
Preparazione
- In a large skillet over medium-high heat brown the ground beef, drain.
- To the meat in the skillet, sprinkle flour, add the potatoes and seasonings. Cook for 8-10 minutes.
- Add the beef broth and tomatoes and green chilies. Bring to boil, and then lower heat, cover and simmer for 15-20 minutes or until the potatoes are cooked through.
- Note: the onion powder and garlic powder are optional. You can leave them out because the tomatoes and green chilies have plenty of seasoning.
42 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
makes 7- 1 cup servings
16 set 14 da utente: lettygaylor
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 188 calorie in 1 porzione di Carne Molida con Papas (Ground Beef with Potatoes).
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Divisione Calorie: 18% gras, 44% carb, 38% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
787 kJ
9%
188 kcal
Grassi
3,74g
5%
Grassi Saturi
1,605g
8%
Grassi Insaturi
0,221g
Grassi Monoinsaturi
1,584g
Grassi Polinsaturi
0,293g
Carboidrati
20,53g
8%
Zuccheri
2,16g
2%
Fibra
2,5g
Proteine
17,74g
35%
Sale
1g
17%
Colesterolo
40mg
Potassio
766mg
38%
Divisione Calorie:
Carboidrati (44%)
Grassi (18%)
Proteine (38%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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