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Produce:
2 porzione(i)
Tipo di Pasto:
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Voto:
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da utente: veggies yuk

Whole Wheat Pizza Crust

Delicious whole wheat pizza crust.

Ingredienti

Preparazione

  1. Combine the water, yeast, honey and 1 cup of whole wheat flour in a large bowl.
  2. Beat 100 times until mixture is smooth.
  3. Let rise in a warm place for 15-30 minutes.
  4. Add the salt, oil, pepper, garlic powder, onion powder, wheat gluten and 1 1/4 cups whole wheat flour.
  5. Mix well and let the dough rest for 10 minutes.
  6. Makes one large or two medium pizzas.
  7. Bake in a 400 °F (200 °C) oven for 15-20 minutes.
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Riepilogo Nutrizionale:

Ci sono 594 calorie in 1 porzione di Whole Wheat Pizza Crust.
Divisione Calorie: 8% gras, 72% carb, 20% prot.

Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
per porzione
% AR*
Energia
2485 kJ
30%
594 kcal
Grassi
5,34g
8%
Grassi Saturi
0,674g
3%
Grassi Monoinsaturi
1,82g
Grassi Polinsaturi
1,842g
Carboidrati
114,73g
44%
Zuccheri
12,39g
14%
Fibra
18g
Proteine
31,64g
63%
Sale
1,50g
25%
Colesterolo
0mg
Potassio
702mg
35%
* Assunzioni di riferimento di un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
30%
di GDA*
(594 cal)
30% GDA
Divisione Calorie:
 
Carboidrati (72%)
 
Grassi (8%)
 
Proteine (20%)

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