Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 35 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Mexican enchiladas turned into a quick and hearty bake.
Ingredienti
Preparazione
- Using 1 1/4 cup of water, cook quinoa according to package directions. Rinse and drain the black beans.
- Heat oven to 350 °F (175 °C). Spray an 8" baking dish with Pam.
- Heat a skillet over medium heat. Add oil and onion, cook 5 minutes or until onion is soft.
- Reduce to low. Add quinoa, chicken, black beans, green chiles, chili powder and enchilada sauce, stir to combine. Remove from heat.
- Stir in 1/2 cup of cheese. Transfer quinoa mixture to baking dish. Top evenly with remaining cheese.
- Bake 10-15 minutes.
- Turn oven to broil. Placing baking dish about 5 inches from broiler, broil 1-2 minutes or until cheese is golden and bubbly.
- Remove from broiler and serve.
95 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Makes 6 - 1 cup servings.
29 set 14 da utente: lettygaylor
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 352 calorie in 1 porzione di Chicken Enchilada Quinoa Bake.
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Divisione Calorie: 41% gras, 34% carb, 26% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1472 kJ
18%
352 kcal
Grassi
16,29g
23%
Grassi Saturi
6,365g
32%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
4,627g
Grassi Polinsaturi
1,064g
Carboidrati
30,55g
12%
Zuccheri
3,56g
4%
Fibra
6,4g
Proteine
23,1g
46%
Sale
2,04g
34%
Colesterolo
53mg
Potassio
381mg
19%
Divisione Calorie:
Carboidrati (33%)
Grassi (41%)
Proteine (26%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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