Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 50 min
Tipo di Pasto:
Pane & Prodotti da Forno
Spuntini
Colazione
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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A healthy version of a seasonal favorite.
Ingredienti
Preparazione
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- In large bowl combine flour, salt, sugar, spice and baking soda. Set aside.
- In another bowl combine, applesauce, pumpkin, egg substitute and water.
- Combine pumpkin mixture with dry ingredients.
- Bake in loaf pan for appropriately 50-60 minutes.
- If using plain whole wheat flour instead of whole wheat pastry flour, use a little less.
- Note: recipe will make 2 loaves, for better portion control use muffin tins instead of loaves.
214 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
I made this recipe as muffins; it took only 25 minutes to bake, and I used cool muffin papers that stand on their own on a cookie sheet. We love them. I had one for breakfast with a nonfat latte and totally rocked Zumba; good carbs, great taste.
05 ott 12 da utente: crabby Kat
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 119 calorie in 1 porzione di Pumpkin Bread.
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Divisione Calorie: 5% gras, 84% carb, 11% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
496 kJ
6%
119 kcal
Grassi
0,69g
1%
Grassi Saturi
0,157g
1%
Grassi Monoinsaturi
0,133g
Grassi Polinsaturi
0,279g
Carboidrati
26,2g
10%
Zuccheri
14,47g
16%
Fibra
2,5g
Proteine
3,42g
7%
Sale
0,55g
9%
Colesterolo
0mg
Potassio
186mg
9%
Divisione Calorie:
Carboidrati (84%)
Grassi (5%)
Proteine (11%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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