Mild Creamy Chicken Curry
Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 40 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
A gently spiced curry.
Ingredienti
Preparazione
- Heat half the oil in a large non stick frying pan. Cook onion for 5 minutes, until softened. Add garlic and spices and cook for 2 minutes.
- Add remaining oil and chicken and cook for 5-7 minutes, turning to coat the chicken in the spices and to seal it on all sides.
- Add the stock and lentils and bring to a boil. Cover, reduce heat, and simmer for 20 minutes or until the chicken and lentils are cooked.
- Stir in the yogurt and season with salt and pepper to taste, and heat through for 2 minutes until piping hot once more. Do not bring to boil after adding yogurt or the curry sauce may separate. Serve.
- Note: if desired sprinkle each serving with toasted almonds and cilantro and serve over rice or with warmed naan bread.
42 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
Very mild yet flavorful. Especially good paired with homemade flat bread or naan. May not be something I make all the time but will make again.
04 giu 15 da utente: Yves336
|
Makes 5-1 cup servings.
13 gen 15 da utente: lettygaylor
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Secondi Piatti
Ultime Ricette
Una ricetta dolce, deliziosa e senza farina.
|
Una deliziosa ricetta senza glutine e senza uova.
|
Adatti per la colazione.
|
Sano, delizioso e gommoso.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 291 calorie in 1 porzione di Mild Creamy Chicken Curry.
|
|
Divisione Calorie: 31% gras, 25% carb, 44% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1216 kJ
15%
291 kcal
Grassi
10,73g
15%
Grassi Saturi
4,732g
24%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
3,259g
Grassi Polinsaturi
1,602g
Carboidrati
19,92g
8%
Zuccheri
4,58g
5%
Fibra
8,2g
Proteine
34,47g
69%
Sale
1,71g
28%
Colesterolo
74mg
Potassio
591mg
30%
Divisione Calorie:
Carboidrati (25%)
Grassi (31%)
Proteine (44%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|