12" Thin Pizza Dough Crust
Tempo di Preparazione: 30 min
Tempo di Cottura: 12 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Pane & Prodotti da Forno
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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12" Thin Pizza Dough Crust
A 12" light dough rolled to 1/8" thickness to be baked with your favorite toppings.
Ingredienti
Preparazione
- In a medium bowl combine half the flour, yeast, salt, oil and warm water (100 °F).
- Mix until a smooth consistency is made then slowly add the remaining flour until it thickens.
- Once dough is thick, remove from bowl to a lightly floured cutting board or similar. Knead for 2-3 minutes then place in another bowl and cover for 15 minutes.
- Once it has risen, roll out to 12" diameter 1/8" or thinner thickness and place on a stone or cookie sheet.
- Add your favorite toppings and bake.
175 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
How long do you bake the pizza after you put your toppings on and at what temperature? 🤗
05 gen 22 da utente: Leslie James
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Very easy to prepare, love that.
12 mar 20 da utente: Amthemama
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 77 calorie in 1 porzione di 12" Thin Pizza Dough Crust.
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Divisione Calorie: 20% gras, 71% carb, 10% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
324 kJ
4%
77 kcal
Grassi
1,69g
2%
Grassi Saturi
0,233g
1%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
1,231g
Grassi Polinsaturi
0,178g
Carboidrati
13,75g
5%
Zuccheri
0g
0%
Fibra
0,6g
Proteine
1,88g
4%
Sale
0,54g
9%
Colesterolo
0mg
Potassio
25mg
1%
Divisione Calorie:
Carboidrati (70%)
Grassi (20%)
Proteine (10%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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