Chunky Potato French Fries
Tipo di Pasto:
Contorni
Spuntini
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: MoonLite
Chunky Potato French Fries
Chipped potatoes baked in their skins provides a low fat alternative to fries.
Ingredienti
Preparazione
- Slice up unpeeled potatoes into half-moon shaped pieces and add to pan.
- Crumble 2 beef stock cubes onto potatoes and add water to cover.
- Simmer potatoes for about 10 minutes, until they start to soften, then drain.
- Place drained potatoes onto a baking tray and spray with sunflower oil (low calorie) or similar type spray. About 5 or 6 squirts should be enough to cover.
- Heat oven to 375° F (200° C) and bake for about 30 minutes, until golden, turning half way through.
- Tip: you can retain the liquid that the potatoes were boiled in to use as a basis for soup. I use to make a carrot and onion soup.
107 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
|
These come out smashingly delicious... and healthy to boot...
17 set 11 da utente: lucydalia
|
Sounds yummy....I have been craving fries! Going to have to try this one!
11 feb 08 da utente: l00kitsJenna
|
Sounds yummy....
10 nov 07 da utente: ShirlV
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Contorni
Spuntini
Ultime Ricette
Dolce, umido e delizioso.
|
Una ricetta deliziosa e ipocalorica, perfetta per la colazione e la merenda.
|
Gustoso, morbido e semplice.
|
Ricetta per la colazione facile e veloce.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 118 calorie in 1 porzione di Chunky Potato French Fries.
|
|
Divisione Calorie: 10% gras, 80% carb, 10% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
494 kJ
6%
118 kcal
Grassi
1,35g
2%
Grassi Saturi
0,188g
1%
Grassi Monoinsaturi
0,544g
Grassi Polinsaturi
0,517g
Carboidrati
23,86g
9%
Zuccheri
1,98g
2%
Fibra
3,6g
Proteine
2,83g
6%
Sale
1,11g
19%
Colesterolo
0mg
Potassio
618mg
31%
Divisione Calorie:
Carboidrati (80%)
Grassi (10%)
Proteine (10%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|