Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: panza
Rhubarb Crisp
Rhubarb, sour and sweet with a crisp, oatmeal topping.
Ingredienti
Preparazione
- Mix rhubarb (sliced about 1/4"), sugar, 2 teaspoons cinnamon and 3 tablespoons of flour together and put in bottom of 9x13" pan.
- Melt stick of butter and add to mixture brown sugar, oatmeal, rest of cinnamon and 1/2 cup flour with a dash of nutmeg, if desired. Crumble on top of pan of rhubarb.
- Bake rhubarb crisp for an hour at 350 °F (175 °C), or until bubbly.
24 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Pretty much recipe that begins with "1 stick of butter" is bad news, add 2 cups of sugar and the teeny tiny serving size at a whopping 296 cal each + 8.77g. Not recommended,
10 giu 12 da utente: TexasEllie
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this is NOT and induction appropriate recipe...way too much sugar
22 mag 11 da utente: skippy115
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 296 calorie in 1 porzione di Rhubarb Crisp.
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Divisione Calorie: 26% gras, 69% carb, 5% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1238 kJ
15%
296 kcal
Grassi
8,77g
13%
Grassi Saturi
5,047g
25%
Grassi Monoinsaturi
2,299g
Grassi Polinsaturi
0,715g
Carboidrati
52,76g
20%
Zuccheri
35,01g
39%
Fibra
3,3g
Proteine
3,68g
7%
Sale
0,03g
0%
Colesterolo
20mg
Potassio
311mg
16%
Divisione Calorie:
Carboidrati (69%)
Grassi (26%)
Proteine (5%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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