Cheese & Artichoke Stuffed Chicken Breasts
Tempo di Preparazione: 30 min
Tempo di Cottura: 20 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: draupida
Cheese & Artichoke Stuffed Chicken Breasts
Chicken breast stuffed with artichoke hearts and goat cheese.
Ingredienti
Preparazione
- Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
- Flatten chicken breast to 1/8".
- In food processor, combine artichoke hearts and goat cheese. Combine until creamy.
- Split between two breasts. Spoon onto each breast in the middle, folding breast over mixture.
- Bake for 15-20 minutes depending on size of breast.
162 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
It was great! I ended up substituting feta cheese for goat cheese and added some kalamata olives into the food processor for a little more flavor. You may want to add a little sauce of some sort, I just added some garlic season on the chicken before stuffing it! It was so good!
15 lug 10 da utente: cjsoto
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yum! I also added chopped green onions and red peppers--delicious!
02 gen 10 da utente: caillovesfootball
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Made this the other night. It was good, but next time I make it I will put bacon in it too. It was a little bland, but I think the bacon will be great.
20 giu 08 da utente: LisaDarby
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 308 calorie in 1 porzione di Cheese & Artichoke Stuffed Chicken Breasts.
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Divisione Calorie: 19% gras, 2% carb, 79% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1287 kJ
15%
308 kcal
Grassi
6,14g
9%
Grassi Saturi
2,892g
14%
Grassi Insaturi
0,06g
Grassi Monoinsaturi
1,427g
Grassi Polinsaturi
0,806g
Carboidrati
1,81g
1%
Zuccheri
0,12g
0%
Fibra
0,9g
Proteine
58,04g
116%
Sale
0,90g
15%
Colesterolo
144mg
Potassio
670mg
34%
Divisione Calorie:
Carboidrati (2%)
Grassi (19%)
Proteine (79%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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