Aggiungi al mio Ricettario
Aggiungi a Diario Alimentare
Produce:
4 porzione(i)
Tempo di Preparazione:
10 min
Tempo di Cottura:
50 min
Tipo di Pasto:
Colazione
Voto:
Average FatSecret member ranking Voto Medio Degli Utenti FatSecret
da utente: cbella

Tuscan Scrambled Eggs

Scrambled eggs with yellow onion and plum tomatoes.

Ingredienti

Preparazione

  1. Heat olive oil on medium heat in a non-stick skillet.
  2. Add the onions and cook until translucent, just starting to turn golden in color, about 6 minutes.
  3. Add the tomatoes and cook over low heat until the liquid evaporates, about 40 minutes.
  4. Whisk the eggs in a bowl until well blended. Season with a little salt and pepper.
  5. Add the eggs to the tomato and cook over medium heat, stirring constantly, and scraping from the bottom with a wooden spoon.
  6. Remove from heat as soon as the eggs begin to set, but are still moist, about 3 minutes.
  7. Turn out onto a serving plate. Serve immediately.
359 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
 

Recensioni 
I add Capsicum and Garlic, and use virgin coconut oil instead of virgin Olive Oil. I also use a teaspoon of Amul Butter to enhance flavour.
user vote
23 ago 14 da utente: B B Chan
Love it! So did my family...I added a little green pepper and ham!
user vote
25 gen 13 da utente: Myrna Louise
what is one serving? just curious? these sound Glorious :o), but obviously 244cal in the whole recipe? anyone know how many grams the serving is?
user vote
25 feb 11 da utente: cumberger72
Thanks for the recipe- going to lighthen this up a bit by only using egg whites
user vote
29 gen 11 da utente: 28LBs2Go
Have made this recipe before I started the GI diet. Glad to see it here.
user vote
02 gen 11 da utente: KATHYxCOOKIE
Good for lunch or dinner on the GI diet.
user vote
12 dic 10 da utente: oceanroses
This sounds wonderful, I can't wait to try it--Maybe Sunday Breakfast!
user vote
23 set 10 da utente: David1211

     
 

Recensisci questa ricetta



È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
 

Trova Più Ricette

Filtra per Tipo di Pasto

Colazione

Ultime Ricette

da utente: giovannimarinoni7
Dolce, morbido e gustoso.
da utente: jgdsgh
Snack leggero, gustoso e leggermente dolce.
da utente: idamisasi
Una ricetta deliziosa con ingredienti semplici.
da utente: 19bogdan9_4
Semplice e facile da preparare.

Scrivi una Ricetta

Riepilogo Nutrizionale:

Ci sono 244 calorie in 1 porzione di Tuscan Scrambled Eggs.
Divisione Calorie: 65% gras, 17% carb, 18% prot.

Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
per porzione
% AR*
Energia
1019 kJ
12%
244 kcal
Grassi
17,92g
26%
Grassi Saturi
3,804g
19%
Grassi Monoinsaturi
10,332g
Grassi Polinsaturi
2,321g
Carboidrati
10,46g
4%
Zuccheri
6,26g
7%
Fibra
2,4g
Proteine
11,15g
22%
Sale
0,38g
6%
Colesterolo
317mg
Potassio
522mg
26%
* Assunzioni di riferimento di un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
di GDA*
(244 cal)
12% GDA
Divisione Calorie:
 
Carboidrati (17%)
 
Grassi (65%)
 
Proteine (18%)

Ottieni l’app
    
© 2024 FatSecret. Tutti i diritti riservati.