Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 25 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Pane & Prodotti da Forno
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
All the same flavors of chicken pot pie, but in individual servings.
Ingredienti
Preparazione
- Preheat oven to 400 °F (205 °C).
- Separate biscuits and place each biscuit in the cup of a muffin pan, lightly sprayed with cooking spray. Press dough up the sides to the edge of the muffin cup.
- In a medium bowl, combine chicken, chicken soup, vegetables, cheddar cheese, parsley flakes, minced onion, pepper, thyme, basil, and salt. Mix well to combine.
- Evenly spoon chicken mixture into prepared biscuit cups.
- Bake for 20-25 minutes or until golden brown.
- Remove from oven. Place muffin pan on a wire rack and let set 2-3 minutes. Serve.
41 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
Makes 8 individual biscuits
16 set 14 da utente: lettygaylor
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 251 calorie in 1 porzione di Chicken Pot Pie in a Biscuit.
|
|
Divisione Calorie: 31% gras, 52% carb, 17% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1051 kJ
13%
251 kcal
Grassi
8,56g
12%
Grassi Saturi
3,332g
17%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
0,813g
Grassi Polinsaturi
0,608g
Carboidrati
32,08g
12%
Zuccheri
5,48g
6%
Fibra
1,7g
Proteine
10,67g
21%
Sale
2,44g
41%
Colesterolo
17mg
Potassio
230mg
11%
Divisione Calorie:
Carboidrati (52%)
Grassi (31%)
Proteine (17%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|