Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 15 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Lemon juice gives freshness to this Asian-inspired stir-fry.
Ingredienti
Preparazione
- For sauce, in a small bowl stir together chicken broth, lemon juice, cornstarch, chili flakes, and soy sauce; set aside.
- In a large skillet heat half the oil over medium-high heat. Add broccoli and carrots; cook and stir for 4-6 minutes or until crisp-tender. Remove from skillet.
- Add remaining oil and shrimp to the skillet. Cook and stir for 2-3 minutes or until shrimp are cooked. Remove from pan.
- Stir sauce; add to skillet. Cook and stir until thickened and bubbly. Return vegetables and shrimp to skillet; stir to coat with sauce. Cook and stir for 1-2 minutes or until heated through.
- If desired serve over rice.
95 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Makes 5-1 cup servings
28 feb 15 da utente: lettygaylor
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 140 calorie in 1 porzione di Lemon Shrimp Stir-Fry.
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Divisione Calorie: 22% gras, 38% carb, 40% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
587 kJ
7%
140 kcal
Grassi
3,61g
5%
Grassi Saturi
0,268g
1%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
1,835g
Grassi Polinsaturi
0,916g
Carboidrati
14g
5%
Zuccheri
4,04g
4%
Fibra
3,8g
Proteine
14,81g
30%
Sale
1,07g
18%
Colesterolo
72mg
Potassio
459mg
23%
Divisione Calorie:
Carboidrati (38%)
Grassi (22%)
Proteine (40%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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