Green Chicken Enchilada Chalupas
Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 25 min
Tipo di Pasto:
Antipasti
Spuntini
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: lettygaylor
Green Chicken Enchilada Chalupas
Individual chicken enchiladas in a corn tortilla bowl.
Ingredienti
Preparazione
- Preheat oven to 375 °F (190 °C). Lightly coat a twelve 2 1/2" muffin tin with Pam.
- Microwave the tortillas a few at a time for about 30 seconds until warm and pliable, then press carefully into prepared muffin tin.
- Lightly coat the inside of the tortillas with Pam and bake about 10 minutes until crisp. Cool.
- Meanwhile, in a medium bowl combine the chicken and the enchilada sauce. Divide the chicken mixture among the crisp tortilla cups. Sprinkle with cheese.
- Bake 15-18 minutes or until the filling is hot and bubbly.
- Cool in muffin tin on a wire rack for 5 minutes. Remove chalupas from muffin tin. Top with pico de gallo and sour cream if desired. Serve.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 147 calorie in 1 porzione di Green Chicken Enchilada Chalupas.
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Divisione Calorie: 37% gras, 31% carb, 32% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
617 kJ
7%
147 kcal
Grassi
6,02g
9%
Grassi Saturi
2,406g
12%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
1,669g
Grassi Polinsaturi
0,798g
Carboidrati
11,06g
4%
Zuccheri
1,3g
1%
Fibra
1,5g
Proteine
11,62g
23%
Sale
0,59g
10%
Colesterolo
32mg
Potassio
68mg
3%
Divisione Calorie:
Carboidrati (31%)
Grassi (37%)
Proteine (32%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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